Για ακόμα μία χρονιά, ως υπεύθυνος εργοδότης, συμμετέχουμε στην παγκόσμια καμπάνια της ISS A/S (Δανίας) με τίτλο #ZeroWasteChallenge, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που είναι στις 5 Ιουνίου.

Μέσω της καμπάνιας μας, προσκαλούμε τους συναδέλφους μας και προτείνουμε και σε εσάς, στις 5 Ιουνίου να μηδενίσουμε τους παραγόμενος ρύπους και την όποια σπατάλη φυσικών πόρων με απλές και έξυπνες κινήσεις.

Στην αντίστοιχη καμπάνια του 2018, συμμετείχαν 15.958 εργαζόμενοι της ISS A/S (Δανίας) σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι έσωσαν ή ορθότερα δε χρησιμοποίησαν την ημέρα αυτή συνολικά 79.790 αντικείμενα (π.χ. εφημερίδες, πλαστικά μπουκάλια και ποτήρια, χάρτινες συσκευασίες τροφίμων, πλαστικά καλαμάκια κ.α.).

Δείτε στο video που ακολουθεί μερικές ιδέες για τις απλές, μα τόσο σημαντικές, ενέργειες που μπορείτε να κάνετε την ημέρα αυτή:

Στην ISS Ελλάδας, έχουμε αναπτύξει την υπηρεσία waste management, υποστηρίζοντας έμπρακτα τους πελάτες μας να επιτύχουν τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης.

Εσείς θα συμμετέχετε στην προσπάθειά μας αυτή; bansddner.png