Στην UNISON, καθημερινό μας μέλημα αποτελεί η διαρκής υποστήριξη των αναγκών των πελατών μας. Οφείλουμε να γνωρίζουμε τι είναι αυτό που προσπαθούν να επιτύχουν οι πελάτες μας και πώς θα το καταφέρουν. Μόνο έτσι μπορούμε να καταλάβουμε σε βάθος το πώς μπορούμε να τους βοηθήσουμε περισσότερο στην  επίτευξη των στόχων τους.

Οι υποψήφιοι για «Μήλο» είναι οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής, που προτείνονται είτε από συναδέλφους είτε από τον ίδιο τον πελάτη, με βάση τα επιτεύγματα / πράξεις που τους κάνουν να ξεχωρίζουν. Εν συνεχεία, η διοίκηση της UNISON αξιολογεί όλες τις προτάσεις και αποφασίζει για τους νικητές.

Οι συνάδελφοι – νικητές του 2021 είναι:

Ελένη Αντωνοπούλου (ΣΤΑ.ΣΥ.)

Σάββας Τσίκκης (Αεροδρόμιο Ρόδου)

Δημήτρης Νικολαϊδης (Αθηναϊκή Ζυθοποιία)

Μαρία-Σωτηρία Φράγκου (Αεροδρόμιο Ρόδου)

Άρτα Χότζα (Mediterranean Cosmos)

Katerina Isufaj (ΟΤΕ)

Μαρία Τσάκου (Αθηναϊκή Ζυθοποιία)

Κάθε χρονιά κλείνει με τον μεγάλο νικητή του «Μήλου», που προκύπτει από τους επιμέρους νικητές και επιβραβεύεται με επιπλέον χρηματικό ποσό. Νικήτρια του μεγάλου επάθλου του 2021 είναι η κυρία Μαρία-Σωτηρία Φράγκου, εργαζόμενη της UNISON στο αεροδρόμιο της Ρόδου, η οποία παρέδωσε στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα ένα πορτοφόλι που έτυχε να βρει σε WC, που μεταξύ άλλων περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό.