Οι ανάγκες επιχειρήσεων και εργαζόμενων για ασφάλεια και υγιεινή.

Η υγειονομική κρίση ανέτρεψε τα δεδομένα του εργασιακού τομέα, φέρνοντας αλλαγές βλαπτικές ως προς την ψυχολογία όχι μονάχα επιχειρηματιών αλλά και εργαζομένων. Ανέδειξε, όμως, και ένα αντικείμενο συζήτησης τόσο απαραίτητο, όσο και η ίδια μας η αναπνοή: εκείνο της καθαριότητας και της ασφάλειας που εξασφαλίζει, την απαραίτητη για την παραγωγικότητα ευεξία. Καθώς, πλέον, η ζωή επιστρέφει σταδιακά στην κανονικότητα, το αίσθημα ασφάλειας για κάθε εργαζόμενο και επισκέπτη της επιχείρησης, οφείλει να είναι γερά θεμελιωμένο.

Με την επανεκκίνηση πολυάριθμων δραστηριοτήτων να αποτελεί πηγή ενθουσιασμού αλλά και άγχους για τις επιχειρήσεις, μια αξιόπιστη εταιρία facility management αποτελεί αυτή τη στιγμή τον ιδανικό σύμμαχο. Μια τέτοια συνεργασία μπορεί να διασφαλίσει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ορθή λειτουργία με ασφάλεια και υγιεινή. Κορυφαία επιλογή στην κατηγορία αυτή αποτελεί η UNISON, μια εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Facility Management με διεθνείς πιστοποιήσεις που το αποδεικνύουν. Διαθέτοντας περισσότερους από 2.000 αφοσιωμένους εργαζόμενους σε όλη την Ελλάδα, η UNISON έχει στον πυρήνα της μια κραταιή, ενιαία κουλτούρα σε θέματα υγείας και ασφάλειας, προσφέροντας υψηλότατα πρότυπα υγιεινής και απολύμανσης.

Ως επιστέγασμα, η UNISON είναι η μόνη εταιρία του κλάδου που κατέχει την πιστοποίηση Covid Shield στο επίπεδο “Excellent”, από το σύστημα Διαχείρισης του Οργανισμού TÜV AUSTRIA Hellas. Έτσι κάθε επιχείρηση που επιλέγει τις υπηρεσίες της απολαμβάνει – εγγυημένα – απαράμιλλη ασφάλεια και συνθήκες που προάγουν την υγεία και την ευεξία εργαζομένων και επισκεπτών. Όλα τα παραπάνω καθιστούν σαφές πως η UNISON  βάζει σε προτεραιότητα τον άνθρωπο, εξασφαλίζοντάς το βέλτιστο περιβάλλον, σεβόμενη τον καθημερινό αγώνα όλων μας να παραμείνουμε δημιουργικοί και παραγωγικοί αλλά, παράλληλα, υγιείς και ασφαλείς.

Η UNISON δημιουργεί εξατομικευμένες λύσεις καλύπτοντας επακριβώς τις ανάγκες κάθε επιχείρησης μέσα από μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών όπως συντήρηση κλιματισμού, αποστείρωση ανελκυστήρων, γενικές υπηρεσίες υγιεινής, αναδιαμόρφωση χώρων για μέγιστη ασφάλεια, μέτρηση θερμοκρασίας ανθρώπινου σώματος και υπηρεσίες απολύμανσης και μικροβιoκτονίας. Δίνεται, επομένως, η δυνατότητα στην επιχείρηση να αναβαθμίσει τον εργασιακό της χώρο ώστε να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία της. Όσο μικρή ή μεγάλη είναι μια επιχείρηση θα μπορέσει, κατ’ αυτόν τον τρόπο, να ανταποκριθεί στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της εποχής, ακόμα και σε εκείνες του εξωτερικού περιβάλλοντος που δεν μοιάζουν πάντα ελεγχόμενες. Το, δε, εξειδικευμένο προσωπικό της UNISON προσεγγίζει όλες τις παραπάνω διαδικασίες ακολουθώντας πιστοποιημένες μεθόδους υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσει ένα καθαρό, υγιές και φιλόξενο περιβάλλον εργασίας.

Επειδή, ωστόσο, η υγιεινή δεν σημαίνει μονάχα προστασία από τον Covid, αξίζει να αναφερθεί ότι η UNISON εφαρμόζει τη μέθοδο Cleaning Excellence, εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, σε κάθε επαγγελματικό χώρο. Πρόκειται για μία διαδικασία-πρότυπο της ISS που βασίζεται σε καινοτόμες ιδέες και τα best practices από τις πάνω από 70 χώρες που δραστηριοποιείται η εταιρία και η UNISON είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της ISS στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και στο πλούσιο πελατολόγιό της – μεταξύ άλλων – ανήκουν και κορυφαία Δημόσια και Ιδιωτικά Νοσοκομεία σε όλη τη χώρα.

Η μετά-Covid εποχή είναι εδώ. Επιλέξτε τις λύσεις της UNISON για ένα επιτυχημένο, ασφαλές πέρασμα σε αυτή και αναβαθμίστε, ριζικά, την ασφάλεια και υγεία του χώρου εργασίας σας.