Αναγνωρίζοντας τη δημόσια υγεία ως αδιαμφισβήτητη προτεραιότητα, η UNISON, ως κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών Facility Management και Human Resources, ανέλαβε την πρωτοβουλία να σχεδιάσει και να υλοποιήσει μία εσωτερική καμπάνια εμβολιασμού κατά της COVID-19 με στόχο να αναδείξει ακόμα περισσότερο την αξία και την αναγκαιότητά του στους εργαζομένους της.

Με κύριο μήνυμα «It starts with U-NISON! Η προστασία όλων μας ξεκινάει από εσένα», η εσωτερική καμπάνια εμβολιασμού της εταιρείας απευθύνθηκε στους 2.200 εργαζομένους της, με έμφαση σε όσους απασχολούνται στην πρώτη γραμμή της παροχής υπηρεσιών, όπως οι εργαζόμενοι της καθαριότητας και της τεχνικής υποστήριξης. Η καμπάνια, η οποία «έτρεξε» για δύο μήνες, συνέβαλλε σημαντικά στον εμβολιασμό των εργαζομένων, με το συνολικό ποσοστό πλέον να υπερβαίνει το 86% και την πλειοψηφία των πελατών να επιβραβεύει την πρωτοβουλία της εταιρείας.

Ο Κωνσταντίνος Μωραϊτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της UNISON, δήλωσε: «Οι άνθρωποί μας είναι το κλειδί της επιτυχίας μας και η εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Η υγεία και η ασφάλεια τους ήταν ανέκαθεν πολύ σημαντική για εμάς, γι’ αυτό και την προστατεύουμε με κάθε τρόπο. Με συνέπεια και δέσμευση προς την κοινωνία, η πρωτοβουλία αυτή ενισχύει την εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τον περιορισμό της διάδοσης της COVID-19, προκειμένου να επιταχυνθεί η επιστροφή στην κανονικότητα.»

Η εσωτερική καμπάνια εμβολιασμού της UNISON αποτυπώνει την έμπρακτη μέριμνα για προστασία των εργαζομένων της, των εργαζομένων των πελατών της και την προστασία της δημόσιας υγείας.