Στους χώρους εργασίας περνάμε χρόνο που συχνά υπερβαίνει το ένα τρίτο της ημέρας μας. Ακόμα και στην περίπτωση που παραμένουμε σε καθεστώς τηλεργασίας, υπάρχουν φορές που νοσταλγούμε την επιστροφή στο γραφείο και τη συναναστροφή με τους συναδέλφους. Στο δρόμο προς την κανονικότητα, όμως, πολλά είναι τα πράγματα που έχουν αλλάξει, γιατί πρώτα από όλα έχουμε αλλάξει εμείς.

Η αλήθεια είναι ότι η πανδημία και η αυξημένη ανάγκη να διαφυλάξουμε την υγεία μας, έφεραν στην επιφάνεια θέματα που προκύπτουν από τη συνύπαρξη διαφορετικών ανθρώπων στον ίδιο εργασιακό χώρο. Εκ των πραγμάτων, η μέριμνα για υγιεινή και η ασφάλεια, αποτελούν πλέον ζητήματα υψηλής προτεραιότητας, τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για τις διοικήσεις των εταιρειών.

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις προχωρούν σε αναδιαμόρφωση των χώρων τους, για να ανταποκριθούν καλύτερα σε όλα τα παραπάνω και να είναι σε θέση να προσφέρουν στους εργαζόμενούς τους ένα ευχάριστο, “modern workplace”. Και το αποτέλεσμα τους αποζημιώνει: η νέα διαρρύθμιση των χώρων τους κάνει περισσότερο λειτουργικούς και βολικούς, αυξάνοντας την ικανοποίηση των εργαζομένων, τη θετική τους προδιάθεση για την εργασία και κατά συνέπεια την παραγωγικότητα, σε ένα win-win σενάριο.

Η UNISON το γνωρίζει καλά αυτό, καθώς, μεταξύ άλλων, έχει πολυετή εμπειρία στην ανακαίνιση και αναδιαρρύθμιση επαγγελματικών χώρων, αναλαμβάνοντας απαιτητικά project για πλειάδα εταιρειών και εστιάζοντας πάντα στην άνεση και την ασφάλεια που πρέπει να αποπνέουν. Οι υπηρεσίες της εταιρείας ποικίλουν σε εύρος, από μία απλή αναδιάταξη των γραφειακών χώρων σύμφωνα με τις προτάσεις του interior designer της εταιρείας, έως την ολική ανακαίνιση γραφείων, συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων, της τεχνικής μελέτης, της επίβλεψης και του κατασκευαστικού σκέλους.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: cnn.gr