Συνεπείς στις παραδόσεις, κόψαμε την ετήσια πίτα και γιορτάσαμε με ασφάλεια την ανακοίνωση των θετικών αποτελεσμάτων μίας απαιτητικής χρονιάς.

Φέτος, λόγω των συνθηκών, η εκδήλωση της κοπής πίτας πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ.Κώστα Μωραϊτάκη να ανακοινώνει – μεταξύ άλλων – αύξηση πωλήσεων κατά 7% σε μία χρονιά που χαρακτηρίστηκε από πολλές εταιρείες με κλειστούς χώρους ή μειωμένη λειτουργία, οπότε και περιορισμένες υπηρεσίες Facility Management από πλευράς μας. Παρόλα αυτά, μέσω των νέων – σημαντικών – συνεργασιών και ανταποκρινόμενοι άμεσα στις απαιτήσεις της πανδημίας με υπηρεσίες απολύμανσης που αναβάθμισαν το επίπεδο υγιεινής και ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους, καταφέραμε να φέρουμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε – όπως κάθε χρόνο – με βραβεύσεις υπαλλήλων που ξεχώρισαν και απονομές αναμνηστικών σε υπαλλήλους που βρίσκονται στον Όμιλο μας 5 & 10 χρόνια.

Τέλος, στην απονομή του «Μήλου της Χρονιάς», η κυρία Brunilda Dervishi, εργαζόμενη στον τομέα καθαρισμού στο νοσοκομείο Υγεία, βραβεύτηκε για την φαινομενικά απλή αλλά σπάνια χειρονομία της, να παραδώσει την πέτρα ενός μονόπετρου που είχε χάσει υπάλληλος του νοσοκομείου.