H UNISON, η κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών Facility Management και Human Resources, σε συνεργασία με το Youthorama, ταξίδεψε μαζί με παιδιά με οπτική αναπηρία στον φετινό τελικό του UEFA Super Cup.

 

Μέσω της παγκόσμιας καμπάνιας «A ball for all», η UNISON ως αποκλειστικός χορηγός, έδωσε τη δυνατότητα σε δύο παιδιά με ολική τύφλωση που επιλέχθηκαν σε συνεργασία με το UEFA Foundation for Children να ταξιδέψουν μαζί με τις οικογένειες τους και να ζήσουν από κοντά μια μοναδική εμπειρία. Η Λουκία και ο Λέανδρος, ηλικίας 10 και 11 χρόνων, συνόδεψαν τους παίκτες των Manchester City και Sevilla κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο. Είχαν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν τους παίκτες των δύο ομάδων κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους προπόνησης, ενώ η Λουκία βρέθηκε δίπλα στον πρόεδρο της UEFA κατά την απονομή του κυπέλλου στη νικήτρια ομάδα!

 

Ο Κωνσταντίνος Μωραϊτάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της UNISON, δήλωσε σχετικά: «Στη UNISON λειτουργούμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που αντικατοπτρίζουν τις αξίες μας και στηρίζοντας έμπρακτα δράσεις που προάγουν τη συμπερίληψη».

 

Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της ευρύτερης στήριξης της UNISON στην καμπάνια «A ball for all». Σημειώνεται ότι ο Όμιλος είχε πρόσφατα δωρίσει 100 ειδικές μπάλες για παιδιά με προβλήματα όρασης, ενώ δεσμεύεται να συνεχίζει να στηρίζει, με όσα μέσα διαθέτει, άτομα με αναπηρία.