Η UNISON στηρίζει την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, δωρίζοντας 75 μπάλες ποδοσφαίρου για άτομα με προβλήματα όρασης.

Σε μία εγκάρδια συνάντηση στο ΟΑΚΑ, παρουσία της προέδρου Ιωάννας Καρυοφύλλη, του εφόρου εθνικών ομάδων Κώστα Σιάχου, του παραολυμπιονίκη κολύμβησης και Γενικού γραμματέα του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών Ιωάννη Κωστάκη και του ομοσπονδιακού προπονητή Παναγιώτη Στεφανίδη, πραγματοποιήθηκε η παράδοση των μπαλών σε ζεστό και φιλικό κλίμα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι μπάλες έχουν την ιδιαιτερότητα να φέρουν κουδουνάκια, ώστε να μπορούν να τις εντοπίζουν αθλητές που έχουν μειωμένη όραση ή είναι τυφλοί και μπορούν να αξιοποιηθούν όχι μόνο στο ποδόσφαιρο τυφλών, αλλά και σε άλλα αθλήματα. Η πατέντα αυτή ανήκει στον Ηλία Μάστορα και το a ball for all και αποτελεί μια εμπνευσμένη πρωτοβουλία που έχει αγκαλιαστεί από χιλιάδες κόσμου, σε περισσότερες από 190 χώρες.

Η UNISON με γνώμονα την κοινωνική προσφορά, φροντίζει έμπρακτα εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη, χωρίς διακρίσεις, με ευαισθησία και αγάπη. Στο πλαίσιο στήριξης ατόμων με ειδικές ανάγκες, αναγνωρίζουμε τις δεξιότητες και φροντίζουμε να ενισχύουμε τα ταλέντα τους με έμφαση στον αθλητισμό.

Ο Πέτρος Σκρίνης, υπεύθυνος Μarketing & Επικοινωνίας του Ομίλου UNISON υπογράμμισε: «Η ενέργεια αυτή εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο κοινωνικής προσφοράς, που βασίζεται στην ουσιώδη συνεργασία με έναν φορέα του οποίου το έργο θαυμάζουμε, καθώς υπογραμμίζει την αξία της συμπερίληψης. Στη UNISON προασπιζόμαστε μία κοινωνία όπου όλοι οι άνθρωποι θα νοιώθουν μέλη της. Καλή επιτυχία στην Παραολυμπιακή ομάδα! Μαζί με τις μπάλες στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας!».

Η Ιωάννα Καρυοφύλλη, πρόεδρος της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ δήλωσε σχετικά: «Η χειρονομία της UNISON μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς μοιραζόμαστε κοινούς στόχους και ιδανικά. Οι ευχές και η ενέργεια τους θα μας συνοδεύσει στο Τόκιο!».