Η UNISON, η κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών Facility Management και Human Resources, συμμετείχε ενεργά στο 3ο Diversity in Business Conference που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021.

Έχοντας επεκτείνει από το 2002 με επιτυχία τις δραστηριότητές της και στον τομέα του Human Resources, έχει δεσμευτεί να καταπολεμήσει, πρωτίστως εσωτερικά, τις διακρίσεις, προωθώντας την πολυμορφία και την ένταξη στο ανθρώπινο δυναμικό της. Σήμερα απασχολεί πλέον των 2.200 εργαζομένων, από τριάντα διαφορετικές εθνικότητες, προσφέροντας ίσες ευκαιρίες σε όλους, αλλά και τη δυνατότητα σε εκατοντάδες ανθρώπους να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους, μέσα σε ένα πολυπολιτισμικό και φιλόξενο περιβάλλον.

Η κυρία Χριστίνα Κατσάμπαλου, HR Director του Ομίλου UNISON, ανέφερε σχετικά στην τοποθέτηση της στο πάνελ του συνεδρίου: «Η πολυσυλλεκτικότητα και η συμμετοχή, αποτελούν τη δύναμη και έναν από τους σημαντικότερους άξονες επιτυχίας μιας επιχείρησης. Πρωτίστως, όμως, χρειάζεται η ίδια η επιχείρηση να αγκαλιάσει συνειδητά τη διαφορετικότητα και να “ακούει” ουσιαστικά τους ανθρώπους της. Με αυτόν το γνώμονα πορευόμαστε στην UNISON και μαζί βγαίνουμε δυνατότεροι!».