Η ISS, μέσω της θυγατρικής ISS Human Resources A.E. παραμένει πιστή στη συνεργασία της με τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της χώρας, έχοντας τη χαρά και ταυτόχρονα την ευθύνη να συνεργαζόμαστε με το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens. Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πύλες του το εμβληματικό ξενοδοχείο, δεκάδες άνθρωποί μας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους  24/7 και εξασφαλίζουν ότι οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν ένα καθαρό, ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον, στα γνωστά επίπεδα ποιότητας που προσφέρει η ISS. Συγκεκριμένα, οι συνάδελφοί μας που απασχολούνται στο συμβόλαιο είναι διαφόρων ειδικοτήτων σε τμήματα όπως του Housekeeping (καμαριέρες, καθαρίστριες, οροφοκόμοι), καθώς επίσης και παρκαδόροι, σερβιτόροι κ.α.

Unison Human Resources

Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2002 κι αποτελεί 100% θυγατρική εταιρία του Ομίλου ISS, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη όλων των μορφών της ευέλικτης εργασίας, αφού προσφέρει πλήρεις & αποτελεσματικές λύσεις στην κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων σχετικά με το ανθρώπινο δυναμικό. Είναι η 1η εταιρία που έλαβε άδεια λειτουργίας, από το Υπουργείο Απασχόλησης, ως Εταιρία παροχής υπηρεσιών προσωρινής απασχόλησης ενώ παράλληλα διαθέτοντας άδεια λειτουργίας Ιδιωτικού Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας (ΙΓΕΕ), κατέχει ηγετική θέση στον χώρο εύρεσης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα παροχής υπηρεσιών Ανθρωπίνου Δυναμικού που σχετίζονται τόσο με τη προσωρινή απασχόληση όσο και με τη μόνιμη στελέχωση προσωπικού, την εύρεση αλλά και την αξιολόγηση του προσωπικού, τη διαχείριση της μισθοδοσίας, την εξ ολοκλήρου κατάρτιση των εργαζομένων, την επανατοποθέτηση των εργαζομένων κ.λπ.

H ISS Human Resources είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα και εξειδίκευση στους εξής τομείς:

  1. Εύρεση & Αξιολόγηση προσωπικού
  2. Παροχή ανθρώπινου δυναμικού διαφόρων ειδικοτήτων
  3. Διαχείριση μισθοδοσίας
  4. Διαχείριση βιογραφικών

Four Seasons

Η Four Seasons, που διαχειρίζεται επί του παρόντος 106 ξενοδοχεία, resorts και κατοικίες σε μεγάλα αστικά κέντρα και θέρετρα σε 44 χώρες και με πάνω από 50 υπό σχεδιασμό ή ανάπτυξη έργα, κατατάσσεται συνεχώς μεταξύ των καλύτερων ξενοδοχείων παγκοσμίως και των πιο διακεκριμένων brands σε ψηφοφορίες αναγνωστών, ταξιδιωτικές κριτικές και βραβεία στον κλάδο της πολυτελούς φιλοξενίας.